JOVD

Van de Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) kunnen liberale jongeren tot 31 jaar lid worden.

De JOVD is politiek en bestuurlijk onafhankelijk van de VVD. JOVD en VVD werken wel samen op organisatorisch gebied. De jongerenorganisatie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het jongerenbeleid van de VVD. Haar activiteiten zijn:

·         het informeren van leden over politieke kwesties,

·         het bewust maken van leden van de verantwoordelijkheid die het staatsburgerschap oplegt.

De JOVD-leden streven naar het ontwikkelen van een concrete, moderne liberale visie. De liberale beginselen zijn hun uitgangspunt.

Er zijn vele JOVD-afdelingen door het land. Bij de afdelingen kun je terecht voor onder andere politieke discussies, sprekersavonden en uiteraard gezellige borrels en feesten. Het blijft natuurlijk een organisatie voor jongeren… 

Sinds 2010 is er ook in Flevoland is er een afdeling van de JOVD. JOVD afdeling Flevoland is een laagdrempelige organisatie voor jongeren en organiseert maandelijks een gezellige borrel en een politiek-inhoudelijke activiteit. Een ideale combinatie van politiek en gezelligheid. 

Op de website van JOVD Flevoland tref je een agenda, zo kun je kijken of er binnenkort een activiteit bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Via de website kun je je ook 

Aanmelden voor de afdeling Flevoland. Ben je jong (t/m 31 jaar) en liberaal? Neem dan eens een kijkje op http://www.jovdflevoland.nl/. 

Wanneer je nog twijfelt over een lidmaatschap van JOVD Flevoland is er de mogelijkheid om via de website een informatiepakket van de JOVD aan te vragen. Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend langskomen bij een activiteit om kennis te maken met de afdeling.