Demi van 't Wout

Mijn naam is Démi van ’t Wout en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren in Almere, tijdens mijn studie in Amsterdam gewoond en woon nu sinds augustus, samen met Robin, weer in Almere Poort. Van jongs af aan was politiek en waren de actualiteiten een veelbesproken gespreksonderwerp binnen ons gezin en dat heeft er mede toe geleid dat ik bestuurskunde ben gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn mastertitel heb ik afgelopen zomer behaald.

Naast mijn huidige baan als onderzoeker bij de Algemene Rekenkamer op het terrein van informatiebeveiliging en cybersecurity vind ik het van belang om maatschappelijk betrokken te zijn. Ik ben, zoals ook blijkt uit mijn keuze voor het werk als onderzoeker, zeer nieuwsgierig aangelegd. Door deze maatschappelijke betrokkenheid en mijn nieuwsgierigheid ben ik dan ook erg enthousiast om een actieve rol te spelen binnen de VVD, als lid van het regiobestuur.

Politiek heeft altijd mijn interesse gehad en aangezien ik graag iets wil bijdragen aan de betrokkenheid van zowel inwoners als de leden bij de (lokale) politiek zal ik mij hiervoor graag hard inzetten!

Ik hoop jullie allen snel (digitaal) te ontmoeten!


Contactgegevens: bestuur@regioflevoland.vvd.nl